Το διάσημο Μεντιουμ: Κοσμάς Πανούτσος

Λίγα λόγια για τον Κοσμά Πανούτσο

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 29 Δεκεμβρίου 1953 και ώρα 1:30 μ.μ. Οι γονείς μου ήταν ο Πάνος ΠανούτσοςΔιάσημο και κορυφαίο Μέντιουμ – Αστρολόγος της Αθήνας, και της Ελλάδας γενικότερα, και η Ευαγγελία Κωνσταντινάκου.

Είμαι Παραψυχολόγος και πανίσχυρο Μεντιουμ. Ως  πανίσχυρο και αξιόπιστο  Μεντιουμ προσφέρω πληθώρα υπηρεσιών.Με βάση τις ισχυρές Ψυχικές δυνάμεις :έγκυρες Μελλοντικές προσωπικές ΠροβλέψειςΕπανασύνδεση σχέσηςΕπαναφορά προσώπου, επίλυσης προσωπικών προβλημάτων ,αποβολή αρνητική ενέργειας κ.α.

Η έδρα μου ως Παραψυχολόγος – Μέντιουμ είναι στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή όπου διατηρώ το γραφείο μου.

Ψυχικές δυνάμεις, Αναδρομή και Βιωματικές εμπειρίες

Η κληρονομιά των ισχυρών Ψυχικών δυνάμεων

Για να μπορέσω να γίνω ένας από τους πιο διάσημους Παραψυχολόγους και το Διάσημο Μεντιουμ της Ελλάδας, με παγκόσμια φήμη που είμαι σήμερα , έπρεπε να μάθω να χειρίζομαι τις Ψυχικές δυνάμεις που μου κληροδοτήθηκαν.

Έτσι, το 1971 ξεκίνησα να εξασκώ τις έμφυτες Ψυχικές  δυνάμεις με την καθοδήγηση και τη  βοήθεια από το Διάσημο και πανίσχυρο Μεντιουμ και Αστρολόγο της Ελλάδας, και πατέρα μου Πάνο Πανούτσο.

Απονομή τίτλου Παραψυχολόγου και Διάμεσου Μεντιουμ

Το 1971, στην ηλικία των 18 ετών , μου απονεμήθηκε το Δίπλωμα του Παραψυχολόγου, ο τίτλος του Ψυχοερευνητή ανώτερης κατηγορίας, και του Διάμεσου Μέντιουμ.

Πιστοποιήθηκα επιτυχώς από την Παραψυχοκοινωνιολογική Εταιρεία Ελλάδος (ΠΨΚΕΕ) και συγκεκριμένα από τον ανώτατο επιστημονικό διευθυντή της, τον κ. Σπύρο Μακρή και απέκτησα το δικαίωμα να εργάζομαι ως Παραψυχολόγος Μεντιουμ.

Οι εξετάσεις και  τα τεστ της Παραψυχολογίας και των ισχυρών Ψυχικών δυνάμεων

Οι δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκα για να λάβω τους επαγγελματικούς μου τίτλους σχετίζονταν με  Ψυχικές δυνάμεις , όπως είναι: Η Τηλεπάθεια, ο Υπνωτισμός, η Αυτοσυγκέντρωση, η Ενόραση, η Διόραση, η δύναμη της Υποβολής κα της Ψυχοβολίας η Ψυχομετρία η Διαίσθηση, και ο Ζωικός μαγνητισμός .

Η εγκατάστασή μου στο Παρίσι ως Παραψυχολόγος & Μέντιουμ

Πάντα ήμουν ανήσυχο πνεύμα, για αυτό και σε ηλικία 22 ετών, το 1975, εγκαταστάθηκα στην Πόλη του Φωτός, στο Παρίσι.

Εκεί έζησα 15 χρόνια και εργάστηκα ως Παραψυχολόγος– Μεντιουμ .Παράλληλα, η δίψα μου για γνώση και η ανάγκη μου να μετουσιώσω τις ψυχικές δυνάμεις  και ανησυχίες μου συνέχιζε να μεγαλώνει. Tαυτόχρονα μεγάλωνε και η αγάπη μου για τον άνθρωπο.

Παράλληλα παρακολούθησα μαθήματα ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο Vincennes

Η επαγγελματική εμπειρία ως Παραψυχολόγος και Διαμεσο Μεντιουμ στην Γαλλία

Στα 15 χρόνια που έζησα στο Παρίσι, διεύρυνα τον επαγγελματικό κύκλο γνωριμιών μου, με την βοήθεια του οικογενειακού φίλου και διάσημου γκαλερίστα, αείμνηστου Αλέξανδρου Ιόλα.

Τους χειμώνες εργαζόμουν στο Παρίσι και τα καλοκαίρια στην Κυανή Ακτή.

Όλα αυτά τα χρόνια απέκτησα μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, βοηθώντας μέσω των Ψυχικών  δυνάμεων τους ανθρώπους.

Στους πελάτες μου συμπεριλαμβάνονται και άτομα της υψηλής κοινωνίας της Γαλλίας και όχι μόνο.

Πάντα με οδηγό την αγάπη μου να βοηθήσω τον άνθρωπο, χωρίς να με ενδιαφέρει η μόρφωσή του ή η κοινωνική του τάξη.

Πως ενδυνάμωσα τις ψυχικές δυνάμεις μου, και αυτοεξελίχθηκα

Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην αυτοεξέλιξη.

Κατά την διαμονή μου στο Παρίσι, συμμετείχα σε ατομικές και ομαδικές ψυχοθεραπείες. Προκειμένου  να γνωρίσω και έπειτα να βελτιώσω τον εαυτό μου.

Ταυτόχρονα, δεν έπαψα ποτέ να ερευνώ τα παραψυχολογικά φαινόμενα, και να δυναμώνω τις ήδη ισχυρές ψυχικές δυνάμεις  μου.

Οι εμπειρίες μου σε Ενεργειακά μέρη

Όπως ανέφερα και παραπάνω, το ανήσυχο πνεύμα μου με ώθησε να ταξιδέψω σε μέρη με έντονη Μεταφυσική Ενέργεια. Μερικά από αυτά ήταν η  Αίγυπτος, η Ταϊλάνδη, η Ινδία και η Κεϋλάνη.

Η επιστροφή μου στην Ελλάδα

Όσο και αν ταξίδεψα και έζησα σε μέρη με έντονη ενεργειακή δύναμη, πάντα η αγάπη μου για την Ελλάδα και τον καταγάλανο ουρανό της ήταν αδιαμφισβήτητη.

Για αυτό και επέστρεψα το 1990 στην πατρίδα μου, παρά την μεγάλη μου καταξίωση ως πανίσχυρο Μεντιουμ και αξιόπιστος Παραψυχολόγος στο εξωτερικό.

Από το 1991, πολλοί άνθρωποι με έχουν εμπιστευτεί και έχουν βοηθηθεί, διάσημοι και μη.

Επικεντρωνόμουν πάντα στην προσωπικότητα και την ψυχή του ανθρώπου, και όχι στην δημοφιλία του.

Τηλεοπτικές Εμφανίσεις & άρθρα

Στην Ελλάδα ως ένα από τα πιο ισχυρά μεντιουμ και διάσημος παραψυχολόγος, υπήρξα καλεσμένος σε πληθώρα τηλεοπτικών εκπομπών μεγάλων καναλιών.

Οι  τηλεοπτικές εκπομπές,  κάλυπταν θεματολόγια όπως Παραψυχολογία και Ψυχικές δυνάμεις , Μελλοντικές προβλέψεις για εκλογές κ.α..

Παράλληλα είμαι συγγραφέας άρθρων με θεματολογία τις Μελλοντικές προβλέψεις, την Παραψυχολογία και τις ψυχικές δυνάμεις, την Έκτη αίσθηση, την Τηλεπάθεια,  την Διαίσθηση και Ενόραση, και κ.α.

Ο πατέρας & δάσκαλός μου, το διασημότερο
Mεντιουμ & Aστρολόγος της Ελλάδας

Ένα από τα σημαντικότερα άτομα της ζωής μου ήταν το διάσημο Mεντιουμ και Aστρολογος  P. Panoutso, ο οποίος είχα την τύχη να ήταν ο πατέρας μου και δάσκαλός μου.

Από εκείνον κληρονόμησα τις ψυχικές  δυνάμεις μου .

Ο P. Panoutso ήταν αναμφίβολα το πιο διάσημο Mεντιουμ – Aστρολόγος στην Ελλάδα, της εποχής του.

Για να σας εξηγήσω καλύτερα το πόσο ισχυρό Mεντιουμ και Aστρολόγος ήταν, μέχρι και ο παγκοσμίου φήμης John Lennon, ιδρυτικό μέλος της διασημότερης μπάντας όλων των εποχών, των Beatles τον επισκέφθηκε.

Ο John Lennon είχε επισκεφθεί τον Panοutso για αναζητήσει απαντήσεις και Μελλοντικές προβλέψεις, μαζί με την σύντροφό του Yoko Ono, και φυσικά ο P.Panοutso τους έδωσε απαντήσεις και δεν έπεσε έξω στις Προβλέψεις του.

Ποιες είναι οι Ψυχικές δυνάμεις μου

Για να καταλάβετε τις δυνάμεις μου ως Παραψυχολογος και Μεντιουμ, πρέπει να τονίσω πως  ένα ισχυρό Μεντιουμ και Παραψυχολόγος πρέπει να έχει έμφυτες ισχυρές Ψυχικές δυνάμεις, Γνώση και πάνω από όλα Αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Ο τρόπος που σας προσεγγίζω ως Παραψυχολόγος – Μεντιουμ και ως άνθρωπος

Είναι σίγουρο από την πρώτη μας συνάντηση πως δεν θα σας κρύψω τίποτα.

Είτε αποφασίζετε να με επισκεφτείτε για Επαναφορά Προσώπου ή Επανασύνδεση Σχέσης, για Μελλοντικές προβλέψεις, για προσωπική Καθοδήγηση, είτε για απομάκρυνση της αρνητικής ενέργειας, ένα είναι το σίγουρο:

Μην περιμένετε να σας πω ό,τι θέλετε να ακούσετε.

Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις για να πετύχουν χρειάζονται το συστατικό της ειλικρίνειας και έτσι θα σας αντιμετωπίσω, με ειλικρίνεια.

Η Έκτη αίσθηση και η συμβολή της

Βασικό εργαλείο που χρησιμοποιώ για να βοηθήσω τους ανθρώπους, είναι η Έκτη αίσθηση, ή αλλιώς Εξωαισθητηριακή αντίληψη  E.S.P. (extra-sensory perception), μια από τις σημαντικότερες ισχυρές ψυχικές δυνάμεις.

Η πρώτη μου ενορατική εμπειρία

Την πρώτη μου Ενορατική εμπειρία , την έζησα το 1965, την Μεγάλη Πέμπτη σε ηλικία 12 ετών, μαζί με τον πατέρα μου, όταν και εκκλησιαζόμασταν στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής.

Παρακολουθούσα με ευλάβεια την ανάγνωση των Ιερών Ευαγγελίων, και  ξαφνικά ένιωσα μια μεγάλη αναταραχή.

Τότε είδα την εικόνα της μητέρας μου, αιμόφυρτη να υποφέρει από τους πόνους. Η εικόνα αυτή επαναλήφθηκε 3 φορές σε διάστημα 10 λεπτών.

Ο πατέρας μου, αποφάσισε την γρήγορη επιστροφή μας στο σπίτι.

Εκεί αντικρύσαμε την μητέρα μου αιμόφυρτη στο μπάνιο, ενώ είχε αποβάλει.

Ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με τις ισχυρές ψυχικές δυνάμεις μου.

Η πρώτη μου αυτή εμπειρία με τις ψυχικές δυνάμεις, έγινε με την μορφή της ενόρασης.

https://www.mentium-panoutsos.gr/wp-content/uploads/2022/01/arnitiki-energia.jpg

Πως διαχειρίστηκα την πρώτη μου ενορατική εμπειρία

Ύστερα από το δυσάρεστο αυτό γεγονός, ξεκίνησαν οι διαδικασίες επαλήθευσης και αξιολόγησης δεδομένων Τηλεπάθειας, Διόρασης, Ενόρασης  και Ψυχομετρίας.

Οι διαδικασίες αυτές πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη του αείμνηστου Δρ. εφαρμοσμένης ψυχολογίας, και προέδρου της Ψυχοκοινωνιολογικής Εταιρείας, Αντώνη Πισσάνου.

Πως μπορώ να σας βοηθήσω

Τρόπος Προσέγγισης

Όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το φύλο, την κοινωνική τάξη, ή το μορφωτικό επίπεδο, έχουμε τις ίδιες ανάγκες αλλά σίγουρα είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες.

Είμαστε όλοι μοναδικοί, και έτσι ακριβώς σας αντιμετωπίζω μέσω της ιδιότητάς μου σαν Παραψυχολόγος και Μεντιουμ.

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως εκτός από ανήσυχο πνεύμα, είμαι και ένας άνθρωπος που μέσα από την δουλειά μου ως Παραψυχολόγος και αξιόπιστο Μεντιουμ, μεταφέρω ό,τι ακριβώς βλέπω και διαισθάνομαι με τις Ψυχικές  δυνάμεις μου.

Που στοχεύω

Μέσα από την επαγγελματική μου απασχόληση ως Παραψυχολόγος και Μεντιουμ, είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους που ζητούν βοήθεια μου σε θέματα όπως η  Επαναφορά ή Επανασύνδεση σχέσης και προσώπου.

Ανθρώπους που προσβλέπουν σε  Μελλοντικές προβλέψεις για ένα προσωπικό ή επαγγελματικό θέμα, ή κάποιο άλλο είδος προβλήματος.

Με ποιους τρόπους μπορώ να σας βοηθήσω

Η μεγάλη μου Γνώση και Εμπειρία  46 ετών στην Παραψυχολογία, οι Ψυχικές  δυνάμεις μου, όπως η Ενόραση, η Διαίσθηση, η Τηλεπάθεια σε συνδυασμό πάντα με την αντιμετώπιση σας σαν ξεχωριστές προσωπικότητες έχουν αποδεδειγμένα βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους.

Οι υπηρεσίες που προσφέρω

Με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία μου και γνώση, τις ισχυρές ψυχικές δυνάμεις και τον μοναδικό τρόπο προσέγγισης, μπορώ να σας βοηθήσω να δώσετε τη σωστή Λύση στα προβλήματα σας.

Αν βιώνεται έναν χωρισμό, ή μια κρίση στον γάμο σας, ή στη σχέση σας και επιθυμείτε προσωπική Μελλοντική πρόβλεψη ή ακόμα και Επανασύνδεση σχέσης – Επαναφορά προσώπου.

Ακόμα, μπορώ να σας βοηθήσω να πετύχετε τους Επαγγελματικούς σας στόχους, να σας βοηθήσω με μια επαγγελματική πρόβλεψη και να απομακρύνω την Αρνητική ενέργεια.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρω σαν Πανίσχυρο και αξιόπιστο  Μεντιουμ και παραψυχολόγος.

Ποιες τεχνικές ΔΕΝ εφαρμόζω

Ο τρόπος που διαχειρίζομαι τιην Διαισθητική ικανότητά μου και τις Ψυχικές δυνάμεις μου, δεν συμπεριλαμβάνει πολλές πρακτικές .Δεν συμπεριλαμβάνω την  καφεμαντεία,  χαρτομαντεία ή τις αστρολογικές προβλέψεις μέσω τηλεφωνικών κέντρων μέσω τηλεφώνου ή sms , οι τις αγγελικές δυνάμεις ,τα μαγικά και τα ξόρκια . Δεν πιστεύω εξάλλου σε τέτοιες πρακτικές και είμαι αντίθετος σε αυτές.

Πως μπορείτε να ζητήσετε την βοήθειά μου

Εάν χρειάζεστε  Μελλοντική πρόβλεψη για όποιο θέμα σας απασχολεί, Επανασύνδεση σχέσης ή Επαναφορά προσώπου.

Τότε σίγουρα, ως ένα πανίσχυρο και αξιόπιστο  Μεντιουμ που εδρεύει στην Αθήνα, με μεγάλη γνώση και εμπειρία, μπορώ να σας βοηθήσω.

Μαρτυρίες ανθρώπων που ωφελήθηκαν από τις ψυχικές μου δυνάμεις

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που έχουν εμπιστευτεί τις ψυχικές δυνάμεις που διαθέτω ως ισχυρό Διάμεσο Μεντιουμ και Παραψυχολόγος με πολλά χρόνια εμπειρίας,  μιλάνε από μόνες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ωράριο λειτουργίας, την διεύθυνση ή αν θέλετε να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου  www.panoutsos.gr

https://www.mentium-panoutsos.gr/wp-content/uploads/2022/01/Προσωπικές-Προβλέψεις-για-το-Μέλλον-σας.jpg

Προσωπικές Προβλέψεις

Με Ενόραση, Τηλεπάθεια και Διαίσθηση. Εξειδικευμένες προβλέψεις βασισμένες στο Δυναμικό την Αύρα και την Ψυχοσύνθεση σας.

https://www.mentium-panoutsos.gr/wp-content/uploads/2022/01/Πνευματική-Καθοδήγηση-Προσωπικός-Μαγνητισμός.jpg

Πνευματική Καθοδήγηση

Η πνευματική καθοδήγηση και η άνοδος του προσωπικού σας μαγνητισμού θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε ένα νέο κύκλο ζωής με επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής.

Μέντιουμ προβλέψεις – μέντιουμ επαναφορές- πανίσχυρα μέντιουμ -αξιόπιστα μέντιουμ – ενόραση μέντιουμ – μέντιουμ αθήνα

Αρνητική Ενέργεια

Παραψυχολογική Διερεύνηση για αρνητική-κακή ενέργεια από τρίτους ανθρώπους. Καθαρισμός της αρνητικής κακής ενέργειας και ισχυρή ατομική προστασία.

Ο Κοσμάς Πανούτσος θεωρείται ένα από τα πιο αναγνωρισμένα Μέντιουμ με μακρόχρονη πορεία, στη διάρκεια της οποίας έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βρουν λύσεις στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ