Είπαν για εμάς - Πανούτσος Κοσμάς

Μαρτυρίες Ανθρώπων που Ωφελήθηκαν

Στην πορεία των 40 και πλέον ετών ο κ. Πανούτσος έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να βρουν λύση στα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Σε αυτή την ενότητα θα διαβάσετε πρόσφατα μηνύματα ανθρώπων που συνεργάστηκε για την επίλυση των προβλημάτων τους! Ίσως στο άμεσο μέλλον ένα ακόμα να προστεθεί στη λίστα, το δικό σας…

Χαρούλα Κ. – Αθήνα

“Είχα χωρίσει πριν 7 μήνες, ενώ πηγαίναμε για γάμο. Απευθύνθηκα σε δυο τρία μέντιουμ κυρίες. Πάνω στην αδυναμία μου πίστεψα ότι με μαγικά και ξόρκια θα γίνει επαναφορά προσώπου. Έχασα πολλά χρήματα και δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Τυχαία βρήκα στην αναζήτηση για μέντιουμ τον κ.Πανούτσο. Μου εξήγησε  τις αιτίες του χωρισμού , με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου και να φέρω πάλι κοντά μου τον άνθρωπό μου. Η σχέση μας είναι πιο καλή από πριν και εγώ πιο δυνατή μέσα στη σχέση. Έχουμε συμφωνήσει να κανουμε τη σχέση μας πιο ουσιαστική ,και εάν όλα πάνε καλά να παντρευτούμε τον Νοέμβριο.
Κύριε Πανούτσο σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.”

Ελένη-Γλυφάδα

“Είχα βρει στο διαδίκτυο τα τελευταία 2 χρόνια 4 η 5 μέντιουμ για επαναφορά προσώπου . Όλοι μου έλεγαν ότι ότι θα έχουμε επιτυχία 100% , ότι είναι ειδικοί. Έχασα το μυαλό μου , έχασα πολλά χρήματα, Η 100% επιτυχία στην επαναφορά προσώπου ήταν απάτη. Με κορόιδεψαν. Πήγα στον κ. Πανούτσο , ήταν η τελευταία μου ελπίδα . Έκανε μια διαισθητική διερεύνηση και μου είπε ότι δεν αναλαμβάνει το θέμα μου διότι στο μέλλον η εξέλιξη του δεν θα ήταν καλή. Αυτό με πόνεσε αλλά τον ευχαριστώ για την ειλικρίνειά του. Με βοήθησε να αποδεχτώ την πραγματικότητα.”

Γρηγόρης-Ρόδος

“Ο κ.Πανούτσος είναι εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας.Τον χαρακτηρίζει η ευθύτητα και η ειλικρίνεια. Με εντιμότητα και ήθος ,συμμερίζεται τους προβληματισμούς σου ,πορεύεται μαζί σου και με το χάρισμα που διαθέτει σε οδηγεί στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με γνώμονα πάντα εσένα τον ίδιο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα και με την εξαιρετική του καθοδήγηση ,κατάφερα να αναδομήσω στοιχεία του χαρακτήρα μου και της προσωπικότητας μου και να χτίσω μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, πάνω σε πιο γερές βάσεις και προοπτικές για το μέλλον. Τον ευχαριστώ από καρδιάς και είναι πραγματικά χαρά μου που συνεργάζομαι μαζί του.”

Μαρία-Καναδάς

“Επαγγελματισμός, ψυχραιμία, σφαιρική αντιμετώπιση του εκάστοτε ζητήματος και ενδυνάμωση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που μπορούν να περιγράψουν τις υπηρεσίες ξεχωριστού επιπέδου του κ. Πανούτσου. Η οικειότητα και η ζεστασιά που προάγεται στη διάρκεια της συνεργασίας βοηθούν και τις δύο πλευρές για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.”

Κατερίνα-Λευκάδα

“Άριστος επαγγελματισμός, μεθοδικότητα , αποτελεσματικότητα,ήθος,ευγένεια ,υψηλό επίπεδο ανθρώπου και επιστήμονα…αυτά χαρακτηρίζουν τον κ. Κοσμά Πανούτσο! Τιμή και τύχη για μένα που τον εμπιστεύτηκα!”

Ο Κοσμάς Πανούτσος θεωρείται ένα από τα πιο αναγνωρισμένα Μέντιουμ με μακρόχρονη πορεία, στη διάρκεια της οποίας έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βρουν λύσεις στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ