Συνεντεύξεις & Άρθρα

Ο σκοπός του σημερινού άρθρου είναι να εξετάσουμε τις περιπτώσεις όπου ισχυροί και διάσημοι άνθρωποι έχουν εμπιστευτεί μεντιουμ για να τους βοηθήσουν με μελλοντικές προβλέψεις. Επιπλέον, θα εξετάσουμε διάσημους ανθρώπους οι οποίοι λέγεται πως κατείχαν οι ίδιοι ισχυρές ψυχικές δυνάμεις.

Ο σκοπός του άρθρου είναι να ενημερώσει και να προστατεύσει τους ανθρώπους που ζητούν βοήθεια από άτομα που υποστηρίζουν πως διαθέτουν ψυχικές δυνάμεις για θέματα που τους προβληματίζουν. Όχι λίγες φορές, κάποια άτομα αποκαλούν τους εαυτούς τους μεντιουμ, ενώ είναι απλά απατεώνες.

Εισαγωγή Τα εγκλήματα εξιχνιάζονται από την Αστυνομία, μπορούν όμως να βοηθήσουν στο έργο αυτό και τα μεντιουμ; Σκοπός του σημερινού άρθρου, είναι να εντοπίσουμε τις περιπτώσεις όπου μεντιουμ έχουν αξιοποιήσει τις ψυχικές δυνάμεις τους, κυρίως την ενόραση, για την εξιχνίαση εγκλημάτων παγκοσμίως. Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε την ελληνική περίπτωση της Ελένης Κικίδου, ενός από τα ισχυρότερα μεντιουμ στην Ελλάδα.

Στο σημερινό άρθρο, θα ανακαλύψουμε την έννοια της λέξης Μάντης. Εξερευνώντας την ιστορία της στους αρχαίους Δυτικούς πολιτισμούς. Θα εξετάσουμε την ιστορία των πολιτισμών αυτών .Στη συνέχεια θα εμβαθύνουμε στο πως συνδέονται με την Παραψυχολογία.

Εισαγωγή Στα 45 χρόνια επαγγελματικής μου εργασίας ως Παραψυχολόγος και Διάμεσο Μέντιουμ έχω ερωτηθεί  από εσάς άπειρες φορές για το εάν υπάρχουν  η Μαύρη Μαγεία τα Ξόρκια και τα  Μάγια. Αν μπορούν να μας δημιουργήσουν  προβλήματα στην υγεία στη σχέση μας στην οικογένειά μας αλλά  και σε άλλους τομείς της ζωής μας . Θα προσπαθήσω με απλά λόγια να σας εξηγήσω τι πιστεύω εγώ για την Μαύρη Μαγεία ,τα Ξόρκια και τα Μάγια. Δεν πιστεύω στη Μαύρη μαγεία Να δηλώσω ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει  στα Ξόρκια , στα Μάγια και στη Μαύρη Μαγεία. Άλλωστε στην Αμερική υπάρχει και  εκκλησία του διαβόλου. Εγώ προσωπικά  φίλοι μου δεν πιστεύω στη Μαύρη Μαγεία . Δεν πιστεύω στα Ξόρκια. Δεν πιστεύω στα Μάγια. Γιατί τα πιστεύουμε Τι  όμως μας συμβαίνει και αρχίζουν οι φόβοι και οι αρνητικές σκέψεις… Στους περισσότερους από εμάς έχει συμβεί κάποια στιγμή στη ζωή μας τίποτα να μην μας πηγαίνει καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τότε αρχίζουν οι μαύρες σκέψεις ότι κάτι αρνητικό μας συμβαίνει . Σκέψεις αρνητικές  ότι κάποιος έχει μιλήσει άσχημα για εμάς . Ότι έχει παρέμβει στη σχέση μας, στη ζωή μας και μας στέλνει αρνητική ενέργεια κακή ενέργεια. Σκέψεις ότι κάποιος μας έχει κάνει μάγια και έτσι χωρίσαμε από τον η την  σύντροφό μας η ακόμα λόγω μαγείας διαλύθηκε ο γάμος μας. Σκέψεις ότι μπορεί να κλονιστεί η υγεία μας , κακές σκέψεις ότι θα συμβεί κάτι άσχημο σε αγαπημένα μας πρόσωπα.

Στα αρχαία χρόνια κυριαρχούσαν οι απόψεις για θαύματα, προφητείες, μαντείες κ.α. Σήμερα το 2006 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη παραδέχονται ότι υπάρχουν άτομα με πνευματικές και ψυχικές δυνάμεις πού βλέπουν και διαισθάνονται γεγονότα πριν καν αυτά πραγματοποιηθούν. Τα άτομα αυτά έχουν πνευματικές  και ψυχικές δυνάμεις που τους επιτρέπουν να αντιλαμβάνονται τις σκέψεις και τα...

Συνέντευξη Κοσμά Πανούτσου στον Ισίδωρο Κολώτα Τον συναντήσαμε: Στο αποστειρωμένο, νοσοκομειακό γραφείο του στην Αγ. Παρασκευή. Παίρνει το τηλέφωνο και πληροφορείται τα τελευταία νέα του Χρηματιστηρίου. Στον τοίχο, διπλώματα πολλά, αποκόμματα εφημερίδων με συνεντεύξεις του διάσημου μέντιουμ και πατέρα του Κοσμά, Πάνου Πανούτσου, και τη σχέση του με τους John Lennon και Yoko Ono. Ένας...

Δευτέρα 17/11/ 1969 μεσημέρι  John Lennon, Yoko Ono, Αλέξης Μάρδας και η σύζυγος του Ευφροσύνη επισκέπτονται  τον P. Panoutso στο γραφείο του  στην οδό Γερανίου 39 στην Ομόνοια. Το ραντεβού με το διάσημο σκαθάρι  έκλεισε ο δημοσιογράφος Νίκος Μαστοράκης. Το ζεύγος Λέννον – Όνο ήταν incognito στην Ελλάδα. Η μητέρα μου η οποία γνώριζε το...

Ο Κοσμάς Πανούτσος θεωρείται ένα από τα πιο αναγνωρισμένα Μέντιουμ με μακρόχρονη πορεία, στη διάρκεια της οποίας έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βρουν λύσεις στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ