Έχετε Απορίες; - Πανούτσος Κοσμάς

Συχνές ερωτήσεις

Μια συλλογή από απαντήσεις, σε ερωτήσεις και απορίες που μου υποβάλλουν τακτικά από το τηλέφωνο και από τη φόρμα επικοινωνίας.

Κάνετε δωρεάν προβλέψεις;

Δεν γνωρίζω κάποιον πετυχημένο και αναγνωρισμένο στο χώρο, που να κάνει δωρεάν προβλέψεις. Πιθανολογώ ότι ο τίτλος δωρεάν προβλέψεις αποτελεί το ‘’τυράκι για να πιαστούν κάποιοι στη φάκα’’ και να πληρώσουν στην πορεία και μάλιστα πολύ ακριβά αυτό το δωρεάν… Δείτε αναλυτικά το κόστος για κάθε είδος συνεδριών που μπορώ να σας προσφέρω.

Μπορώ να εμπιστεύομαι τα διαφημιστικά κείμενα

Τα διαφημιστικά μικρά κείμενα είναι έτσι γραμμένα ώστε να περιέχουν συγκεκριμένες λέξεις που να τραβούν το ενδιαφέρον. Όταν διαβάζετε υπερβολές όπως «επιτυχία 100%» «αλάνθαστες προβλέψεις» καλό είναι να σκέφτεστε. . . «Μόνο ο Θεός, και όποια ανώτερη δύναμη έχουν επιτυχία 100% σε ότι κάνουν».

Αναλαμβάνετε όλες τις υποθέσεις;

Για να δώσεις λύσεις σε κάθε πρόβλημα πρέπει να διαθέτεις το «μαγικό ραβδάκι «Εγώ δεν το διαθέτω! Η διαισθητική διερεύνηση μαζί με το προσωπικό μου κριτήριο και πάντα με γνώμονα το δικό σας συμφέρον θα μας δώσουν το βαθμό δυσκολίας και το χρόνο που χρειάζεται για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα για εσάς. Κάποιες υποθέσεις αξιολογούνται αρνητικά από την αρχή οτι δεν θα έχουν καλό μέλλον για εσάς και δεν αναλαμβάνονται.

Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τον σύζυγό μου, μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ναι η επίλυση των προβλημάτων μέσα στο γάμο, η διάσταση, ο χωρισμός, και η επανασύνδεση συμπεριλαμβάνονται στο αντικείμενο της εργασίας μου. Άλλα αισθηματικά θέματα που ασχολούμαι είναι οι δύσκολες ερωτικές καταστάσεις, οι παράλληλες σχέσεις, η κακοτυχία στον έρωτα, η απομάκρυνση ανεπιθύμητου προσώπου. Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να έλθω σε επαφή μαζί σας, είμαι στην επαρχία (γενικά περιπτώσεις εκτός Αθηνών) ;
  • Με δύο τρόπους επιτυγχάνουμε επικοινωνία εξ αποστάσεως: διαδικτυακά (μέσω Skype ή Facebook) ή τηλεφωνικά μέσω σταθερού τηλεφώνου. Το πρώτο βήμα είναι η συνεννόηση μας για την επιλογή της μίας ή των δυο συνεδριών για την διαισθητική διερεύνηση των θεμάτων σας. Το δεύτερο βήμα είναι η κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό. Το τρίτο βήμα μετά την κατάθεση είναι ο άμεσος ορισμός ημέρας και ώρας της συνεδρίας μας. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στη σελίδα Προσωπικές συνεδρίες.
Τί είναι η διαισθητική διερεύνηση;

Η διαισθητική διερεύνηση βασίζεται στην αυτοσυγκέντρωση που λειτουργεί ως αγωγός της διαίσθησης, της ενόρασης και της τηλεπάθειας. Η διαισθητική έρευνα μας δίνει απαντήσεις σε όποιο θέμα σας απασχολεί καθώς και την μελλοντική του εξέλιξη.

Έχω προβλήματα στη σχέση μου, και θέλω να μάθω το μέλλον της.

Η στοχευμένη Διαισθητική διερεύνηση θα σας δώσει απαντήσεις: Έχει συναισθήματα για σας; Ποιες είναι οι προοπτικές αυτής της σχέσης. Αν θα είστε ευτυχισμένος/η μέσα στο γάμο. Πρόβλεψη για τεκνοποίηση. Αν θα έχετε προβλήματα με τα πεθερικά σας ή άλλους συγγενείς. Αν θα υπάρξει διαζύγιο. Την μελλοντική οικονομική σας κατάσταση.

Έχω χωρίσει και θέλω να τα ξαναβρούμε, αλλά φοβάμαι.

Αν έχετε χωρίσει από μία σχέση που σας ενδιαφέρει ακόμα, με τη βοήθεια της Διαισθητική διερεύνησης θα μάθετε: Τούς λόγους πού χωρίσατε. Εάν υπάρχει τρίτο πρόσωπο.  Αν κάποιος έχει επηρεάσει τη σκέψη του/της, αρνητικά σε βάρος της σχέσης σας (συγγενείς, γνωστοί, φίλοι). Αν έχει επηρεαστεί η σχέση σας από τρίτους με κακόβουλη σκέψη και πράξη δημιουργώντας αρνητική ενέργεια και χωρισμό.  Αν εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για σας. Αν έχει τελειώσει οριστικά.   Αν έχει προοπτικές στο μέλλον αυτή η σχέση και πού θα καταλήξει.   Την δυνατότητα επανασύνδεσης με τη βοήθειά μου εάν το επιθυμείτε. Διαβάστε περισσότερα για την επίλυση Προσωπικών Προβλημάτων>>

Χαρτομάντεις, καφετζούδες, μέντιουμ, παραψυχολόγοι και αστρολόγοι, σε ποιον τελικά να απευθυνθεί κάποιος που θέλει να μάθει για το μέλλον του;

Ζούμε σέ μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας έχει το δικαίωμα της επιλογής, όπως έχει και την ευθύνη των συνεπειών της επιλογής του. Καλό είναι να επιλέξει σωστά και όχι παρορμητικά. Να ελέγξει το βιογραφικό του. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: Όταν βρισκόσαστε σε στιγμές συναισθηματικής αδυναμίας έχετε την ανάγκη να σας προσφέρουν άμεση λύση στο πρόβλημά σας. Τότε λοιπόν πολλοί επιτήδειοι που λυμαίνονται αυτόν τον χώρο, λέγοντάς σας ‘’αυτά που θέλετε να ακούσετε ‘’σας δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες για άμεση επαναφορά προσώπου με επιτυχία 100%. ‘’Τα εύκολα λόγια τα μεγάλα, τα λόγια που εμπεριέχουν κινδυνολογία και φόβο’’ πρέπει να σας βάζουν σε σκέψεις και να σας δημιουργούν δυσπιστία. Στο χώρο της μεταφυσικής υπάρχουν λίγα άτομα προικισμένα με την έκτη αίσθηση. Δεν φτάνει όμως το χάρισμα εάν δεν συνοδεύεται από μόρφωση, εντιμότητα, εμπειρία και σεβασμό στον συνάνθρωπο. Περισσότερα στη σελίδα “Γιατί να εμπιστευτείτε τον Κοσμά Πανούτσο

Ο Κοσμάς Πανούτσος θεωρείται ένα από τα πιο αναγνωρισμένα Μέντιουμ με μακρόχρονη πορεία, στη διάρκεια της οποίας έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βρουν λύσεις στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ